Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Zgjedhje 2017 pdf Shtyp Email
QSA
Shkruar nga Administrator   

Zgjedhje për Autoritetet dhe Organet Drejtuese në Qendrën e Studimeve Albanologjike

Komisioni Institucional i Zgjedhjeve

Vendime

Formularë

 Komisioni i Zgjedhjeve në Institutin e Arkeologjisë

Komisioni i Zgjedhjeve në Institutin e Historisë

Komisioni i Zgjedhjeve në Institutin e Gjuhësisë dhe Letërsisë

Komisioni i Zgjedhjeve në Institutin e Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit 
 

Kush është online?

Kemi 21 vizitorë online