Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Institutet pdf Shtyp Email
Shkruar nga Administrator   
E henë, 15 Gusht 2011 12:10

Qëndra e Studimeve Albanologjike ka në varësinë e saj këto institute:

  • Arkeologji
  • Antropologji Arte
  • Enciklopedia shqiptare
  • Histori
  • Gjuhë Letërsisë

 

 

Modifikimi i fundit E enjte, 14 Qershor 2012 17:38