Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Libraria
Kategorite e librave. Medias
 
 
Kategoria # Sasia
picture for subcategory  QSA 9
picture for subcategory  Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë 63
picture for subcategory  Instituti i Historisë 63
picture for subcategory  Instituti i Arkeologjisë 38
picture for subcategory  IAKSA 57